Νεροχύτης Ένθετος M86xΠ50 εκ. Γρανίτης Superwhite Schock Cristalite City 32290-1301

Ειδική Τιμή 325,00 € Κανονική τιμή 403,00 €
Αποστολή σε 4 έως 10 ημέρες
SKU
32290-1301

Νεροχύτης Ένθετος M86xΠ50 εκ. Γρανίτης Superwhite Schock Cristalite City32290-1301

Νεροχύτης Cristalite City 32290 της εταιρείας Schock, κατασκευασμένος από συνθετικό γρανίτη.
Είναι ανθεκτικός σε χτυπήματα, γρατσουνιές και λεκέδες, ενώ η επιφάνεια του είναι ομοιογενής χωρίς πόρους, που αποτρέπει τη συσσώρευση των βακτηρίων. Επίσης δεν αποχρωματίζεται όταν έρθει σε επαφή με χημικά καθαριστικά κουζίνας, όμως χρειάζεται προσοχή σε περίπτωση που έρθει σε επαφή με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, καθώς τότε μπορεί να υπάρξει χρωματική αλλοίωση. Από αισθητικής άποψης, μπορεί να τονίσει τη διακόσμηση οποιασδήποτε κουζίνας χάρη στο ιδιαίτερο λευκό χρώμα του.
Διαθέτει δύο μεγάλες γούρνες που εξυπηρετούν στο να κάνετε παράλληλα δουλειές, όπως για παράδειγμα στη μια γούρνα να σαπουνίζετε τα σκεύη σας και στην άλλη να τα ξεπλένετε.

Η τοποθέτηση του είναι ένθετη, δηλαδή είναι χωνευτός μέσα στον πάγκο και το χείλος του εξέχει.
Είναι η ευκολότερη και πιο διαδεδομένη τοποθέτηση όσον αφορά τους νεροχύτες κουζίνας.
Ουσιαστικά, το βάρος του νεροχύτη συγκρατείται από τον ίδιο τον πάγκο και απλώς υπάρχουν κάποια σημεία στήριξης στο κάτω μέρος για λόγους σταθεροποίησης.
Η στεγανοποίηση επιτυγχάνεται με μονωτικό υλικό, πχ σιλικόνη, που τοποθετείται περιμετρικά της οπής, κάτω από το χείλος. Βασικό πρακτικό μειονέκτημα των ένθετων νεροχυτών είναι το χείλος, που δυσκολεύει τον καθαρισμό και δεν επιτρέπει στα νερά που πέφτουν πάνω στον πάγκο να σκουπιστούν κατευθείαν μέσα στη γούρνα.