Μπαταρία Νιπτήρος Χαμηλή & Λουτρού Orabella by Armando Vicario Set Glam brushed nickel 10149

Ειδική Τιμή 360,00 € Κανονική τιμή 446,40 €
Αποστολή σε 4 έως 10 ημέρες
SKU
10149

 Μπαταρία Νιπτήρος  Χαμηλή & Λουτρού Orabella by Armando Vicario Set Glam brushed nickel 10149

Οι μπαταρίες μπάνιου της σειράς Glam αποτελούν ιδανική λύση για όλα τα μπάνια χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, που εγγυάται ευκολία στο καθάρισμα και λάμψη για πολλά χρόνια χρήσης.

Η Glam φέρει την υπογραφή της εταιρείας Armando Vicario και χαρακτηρίζεται από εργονομικό design υψηλών σχεδιαστικών προδιαγραφών και κορυφαία κατασκευαστική ποιότητα, που προσφέρει μεγάλη ευκολία στη χρήση.

Η μπαταρία νιπτήρος Glam με φινίρισμα brushed nickel, διατίθεται σε συνδυασμό με μπαταρία λουτρού και αυτόματη πατητή βαλβίδα (κλικ - κλακ) από ορείχαλκο, επιτοίχιο στήριγμα, σπιράλ και μεταλλικό τηλέφωνο ντουζ μοντέρνου σχεδιασμού Μπαταρία λουτρού σετ με μπαταρία νιπτήρος, με σπιράλ 45 cm βαρέως τύπου, σύμφωνα με τα standards DVGW, κατάλληλο για πόσιμο νερό και με μεγάλη αντοχή σε αυξομειώσεις της πίεσης.

Μπαταρία λουτρού γόνατα (connectors) βαρέως τύπου που σας γλυτώνουν από διαρροές που μπορούν να προκληθούν από υψηλή πίεση του νερού.

Οικονομία στο νερό μέχρι και 30% σε σχέση με τις κοινές μπαταρίες χάρη στον ειδικό σχεδιασμό και το φίλτρο της μπαταρίας.

Πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου κατά τη χρήση.

Όλα τα επιμέρους υλικά κατασκευής, όπως λάστιχα, φλάντζες, μηχανισμοί είναι πιστοποιημένα και κατάλληλα για πόσιμο νερό.

Συνοδεύεται από 5-ετή γραπτή εργοστασιακή εγγύηση και υποστηρίζεται από πλήρη γκάμα ανταλλακτικών.