Νεροχύτης Ένθετος M100xΠ51 εκ.Γρανίτης Silverstone Schock Cristadur Mono 15100-1442

Ειδική Τιμή 369,00 € Κανονική τιμή 508,00 €
Αποστολή σε 4 με 10 ημέρες
SKU
15100-1442

Νεροχύτης Ένθετος M100xΠ51 εκ.Γρανίτης Silverstone Schock Cristadur Mono 15100-1442

Ο Νεροχύτης Cristadur Mono της Γερμανικής εταιρείας Schock είναι κατασκευασμένος από συνθετικό γρανίτη.
Ανθεκτικός σε χτυπήματα, γρατζουνιές και λεκέδες, ενώ η επιφάνεια του είναι ομοιογενής χωρίς πόρους, που αποτρέπει τη συσσώρευση των βακτηρίων. Επίσης δεν αποχρωματίζεται όταν έρθει σε επαφή με χημικά καθαριστικά κουζίνας, χρειάζεται όμως προσοχή σε περίπτωση που έρθει σε επαφή με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, καθώς τότε μπορεί να υπάρξει χρωματική αλλοίωση. Από αισθητικής άποψης, μπορεί να τονίσει τη διακόσμηση οποιασδήποτε κουζίνας χάρη στο ιδιαίτερο  χρώμα του.
Διαθέτει μια μεγάλη γούρνα, που διευκολύνει το πλύσιμο μεγάλων σκευών, όπως για παράδειγμα ταψιά.

   Η τοποθέτηση του είναι ένθετη, είναι δηλαδή χωνευτός μέσα στον πάγκο και το χείλος του εξέχει. Είναι η ευκολότερη και πιο διαδεδομένη τοποθέτηση όσον αφορά τους νεροχύτες κουζίνας. Ουσιαστικά, το βάρος του νεροχύτη συγκρατείται από τον ίδιο τον πάγκο και απλώς υπάρχουν κάποια σημεία στήριξης στο κάτω μέρος για λόγους σταθεροποίησης.
Η στεγανοποίηση επιτυγχάνεται με μονωτικό υλικό, πχ σιλικόνη, που τοποθετείται περιμετρικά της οπής, κάτω από το χείλος. Βασικό πρακτικό μειονέκτημα των ένθετων νεροχυτών είναι το χείλος, που δυσκολεύει τον καθαρισμό και δεν επιτρέπει στα νερά που πέφτουν πάνω στον πάγκο να σκουπιστούν κατευθείαν μέσα στη γούρνα κάτι που επιτυγχάνεται με τον υποκαθήμενο νεροχύτη.

Frequently Bought Together
Total price